Delta Light HALOSCAN

NOVO SISTEMSKO SVETILO

Haloscan je družina luči za svetlobne poudarke. Na voljo so kot nadgradne, pol-vgradne ali kot moduli na magnetnih profilih. Haloscan je zasnovan okoli ploščate optike in združuje ultra-minimalističen videz s prijetnim svetlobnim učinkom. Ravni objektiv omogoče 4 različne svetlobne kote - ozki, srednji in široki, ter celo linearno osvetlitev. Za gladko obračanje nagiba Haloscan uporablja Ex-Centric Rotation System, asimetrični tečaj, ki združuje sposobnosti vrtenja in nagibanja v eni hitri potezi.

Patentirana tehnologija…

Za gladko obračanje in nagibanje Haloscan uporablja patentirani Ex-Centric Rotation System Delta Light – asimetrični tečaj, ki združuje zmožnosti vrtenja in nagibanja v eni hitri potezi. Haloscan je na voljo kot pol-vgraden ali nadgraden model in kot modul za magnetne profile.

Kreativne kompozicije…

S svojim naborom različnih površinskih obdelav, nastavljivim svetlobnim kotom in enojo ali dvojno različicao, je nadgradni Haloscan On popoln za ustvarjanje kompozicij skozi celoten projekt. Poigrajte se s črnimi, belimi ali zlatimi izvedbami, kombinirajte enojne in dvojne enote, ter uporabite različne optike za ustvarjanje sinergije med svetlobo in temo.