SIMES Pivot

NOVOST ZA ZUNANJO OSVETLITEV

Pivot je popolnoma nastavljiv nekonvencionalni reflektor za zunanjo uporabo, zasnovan tako, da usmeri svoj žarek na katero koli točko v prostoru. S svojo dolgo in tanko zasnovo je Pivot pravi instrument v službi scene, ki jo je treba razsvetliti.

Prilagodljivost in vrhunska tehnologija v ultra-slim telesu…

Pivot je popolnoma nastavljiv nekonvencionalni reflektor za zunanjo uporabo, zasnovan tako, da lahko usmeri svetlobni snop na katero koli točko v prostoru. S svojo dolgo in tanko zasnovo je Pivot pravi instrument v službi razsvetlitve.

POPOLNA SVOBODA IZRAZA

Reflektor Pivot lahko zavzame neskončne kombinacije položajev. Okretno in elegantno v svojih razmerjih se svetilo zlije s prizorom in omogoča popolno svobodo osvetljevanja. Prilagodljivost se odraža tudi v različnih možnostih svetlobnih kotov. Z enim samim izdelkom, v kombinaciji s preprostimi izbirnimi filtri, lahko dobite ozek snop za daljinsko usmerjanje, širok snop za velike motive in eliptični žarek, popoln za navpične elemente.

 

Čista preprostost, v vsakem kontekstu…

Kot nalašč za vgradnjo na tla, z ali brez stebrička, ter primeren za pritrditev na drog in steno je zasnovan tako, da se zlahka prilega vsakemu prizoru.