ZAVA

NOV DOBAVITELJ

Imamo nove luči! Z majem na seznam ekskluzivnih dobaviteljev dodajamo italijanskega proizvajalca vrhunskih svetil Zava Luce. Letošnjo kolekcijo pomlad-poletje zaznamujejo močne barve in čiste oblike. Prednaročila že sprejemamo!

Italijanski proizvajalec svetil Zava Luce, je zrasel iz kovinarskega podjetja, ki ga je Franco Zavarise ustanovil skoraj 50 let nazaj. Spretnost pri oblikovanju kovine in pozornost na detajle so ohranjali skozi desetletja in jo danes združujejo z vrhunskim italijanskim oblikovanjem. Obrtniške izkušnje in najnovejšo tehnologijo spajajo v svetila, ki so trendovsko sveža in narejena da trajajo hkrati. Kolekcijo pomlad-poletje 2021 zaznamujejo čiste linije in markantna barvna paleta.

“so meta”…

META

Najtanjša, najlažja in najbolj prožna – Meta je na voljo v viseči, namizni, talni in stenski izvedbi, ter (odvisno od izvedbe) tudi v večih barvah.

zvočnik za luč…

REVERB

OK, Reverb v resnici nima vgrajenega zvočnika. Vsaj ne za zdaj. A če ste kdaj iskali svetilo, ki bi se podalo k vaši Bang&Olufsen Hi-Fi opremi, ste ga našli. Poleg namizne, je Reverb na voljo tudi v stropni in stenski izvedbi, ter večih materiali in barvah.

Pošlji povpraševanje

praktično visenje…

Driyos

Viseča izvedba luči Driyos je na voljo v peščeni, črni in rdeči barvi. Značilnost celotne serije je praktično navijalo za kabel, ki olajšuje nastavitev višine in svetilu daje svojstveno likovno identiteto.

gola prenosnost…

Driyos Naked

Poleg viseče, je Driyos na voljo tudi v prenosni izvedbi. Uporabite jo lahko tako kot namizno svetilko, kot za privlačno osvetlitev tal. Tako kot vsi izdelki iz serije Driyos, tudi to zaznamuje vgrajeno navijalo, ki olajšuje shranjevanje napajalnega kabla.

brezžična namizna

FENEX

Ravno v pravem trenutku za pomladanske kavice na balkonu in prigrizke na terasi, prenosni Fenex ponuja diskretno osvetlitev s trostopenjsko nastavitvijo jakosti. Klasično belo izvedbo lahko popestrite tudi z detajlom v barvi. Serijsko sta na voljo črna in rdeča, po naročilu pa je mogoča tudi izvedba s katerimkoli odtenkom iz lestvice RAL.

tudi za na vrt…

CANTIERE

Poleg “hišne” talne, stropne in stenske izvedbe, je robustni Cantiere seveda na voljo tudi v različici, ki je odporna na atmosferske vplive. Konec koncev se za svetilo, ki se navdihuje pri lučeh z gradbišč in ladijskih krovov, to tudi spodobi.

v vseh oblikah in izvedbah…

AMEDEO

Amedeo je še ena družina izdelkov, ki vključuje vse možne tipe svetil – viseče, stoječe, namizne in stenske, ter celo izvedbo za “IP” zaščito, za uporabo v zunanjem prostoru. V celoti kovinsko ohišje zagotavlja da bo vaš Amedeo trajal za zmeraj.

Pošlji povpraševanje

vitka in barvna

JEENA

Jeena je v resnici cela družina svetil, ki vključuje tudi visečo izvedbo v treh različnih dimenzijah. Z desetih barvnimi odtenki, boste zlahka našli vsaj enega, ki se poda vaši barvni shemi.

vrteči viseči lebdeči…

RINGS

Čeprav ustvarjajo enovito celoto, je vsak izmed lebdečih prstanov svetila “Rings” v resnici neodvisen in vam omogoča da poljubno sestavljate kompozicije oblike in svetlobe. Na voljo kar v 14 različnih premerih in štirih barvah, tako z kot brez regulacije jakosti.

video je v angleškem jeziku

Oglejte si tudi predstavitev proizvajalca…

 

Seveda vam tukaj nismo mogli predstaviti celotne ponudbe Zava Luce. Na njihovi spletni strani – zavaluce.it/en – boste našli še mnogo drugih privlačni luči in celo nekaj kosov pohištva. Brez skrbi, tudi izdelke, ki smo jih tukaj izpustili, lahko vedno naročite pri nas – naposredno po elektronski pošti, ali pa preko spodnjega obrazca.

Pošlji povpraševanje